7-minutove-video-z-hrani-betaverze-diabla-iii-video
Novinka 7 minutové video z hraní betaverze Diabla III [video]

7 minutové video z hraní betaverze Diabla III [video]

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 8. 2011 15:15 33

Jedna z nejočekávanějších her současnosti se představuje v novém sedmiminutovém videu. Akce střídá akci. Syrovou atmosféru dotváří skvělé zvuky.

Reklama

Blizzard počátkem týdne prozradil, že očekávané RPG Diablo III bude zahrnovat obchod s předměty, které si budete moct kupovat v aukci za skutečné peníze. Studio chce tímto krokem zamezit černému trhu, kdy si hráči World of Warcraft běžně prostřednictvím neoficiálních stránek a obchodů prodávají navzájem věci za peníze.

„Je to něco, co hráči vždy chtěli," řekl Rob Pardo. „Víme, že by si cestičku stejně našli, nyní budou moct obchodovat oficiálně. Nebude jim hrozit zablokování účtu, nebudou riskovat zneužití platební karty.“

7 minutové video z hraní betaverze Diabla III [video]
i Zdroj: PCTuning.cz
7 minutové video z hraní betaverze Diabla III [video]
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Současně s novými informacemi byla na web vypuštěna videoukázka s novými záběry z hraní. K vidění je hned několik lokací, řada kouzel a bitev a celkově je na co se dívat.

Diablo 3: nové video z hraní ukazuje pomocníky

Navzdory novým informacím se zatím studio nerozhodlo stanovit pevný termín uvedení. Hry se letos už asi nedočkáme, pravděpodobně dorazí až v roce 2012. Hráči jsou neustálým čekáním už trochu unaveni, tak doufejme, že Diablo III bude skutečně stát za to.

Zdroj: CVG

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama