acer-travelmate-spin-b1-odolny-konvertibilni-notebook-s-windows-10-pro-studenty
Novinka Acer TravelMate Spin B1: odolný konvertibilní notebook s Windows 10 pro studenty

Acer TravelMate Spin B1: odolný konvertibilní notebook s Windows 10 pro studenty

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

30. 1. 2017 15:00

Řada notebooků TravelMate od značky Acer se dočká nového člena v podobě modelu Spin B1, který cílí zejména na oblast vzdělávání. Jedná se o malý, ale robustní a odolný model Spin B1, který lze snadno přenášet a je také konvertibilní.

Reklama

Tento notebook lze díky otočnému kloubu polohovat také jako tablet. Má samozřejmě i dotykový displej, který je odolný proti tlaku, ale i nárazu. Výrobce myslel právě na to, že zařízení budou využívat žáci a studenti ve školních lavicích a snadno by se tak mohl poškodit. Proto má také pryžový okraj, který by měl absorbovat nárazy a chránit zařízení proti poškození při manipulaci. Těšit se můžeme i na klávesnici odolnou proti polití. 

Acer TravelMate Spin B1: odolný konvertibilní notebook s Windows 10 pro studenty
i Zdroj: PCTuning.cz

Díky své zvýšené odolnosti si notebook samozřejmě může najít využití i jinde. Displej zařízení je 11,6palcový a nabídne možnost výběru z HD či Full HD rozlišení. Další podrobnosti o HW výbavě však bohužel zatím neznáme. Vzhledem k zaměření ale nebude jistě nijak extrémně výkonná. Zato však dostaneme slušnou výdrž baterie až 13 hodin. Společně se zařízením chce výrobce dodávat také stylus s podporou Windows Ink. 

Předinstalovaným operačním systémem bude Windows 10. Cenu zatím můžeme pouze odhadovat. Na trh by se ale Spin B1 měl dostat ve druhém čtvrtletí. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama