adata-xpg-gammix-s70-prinasi-prenosove-rychlosti-az-7-400-mb-s
Novinka ADATA XPG GAMMIX S70 přináší přenosové rychlosti až 7 400 MB/s

ADATA XPG GAMMIX S70 přináší přenosové rychlosti až 7 400 MB/s

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 9. 2020 11:30 1

S uvedením modelu S70 nabízí společnost XPG nyní ucelenou řadu solid-state disků Gen4, která zahrnuje starší GAMMIX S50 a S50 Lite, aby vyhověla každému.

Reklama

GAMMIX S70 poskytne svým majitelům bleskově vysokou rychlost čtení/zápisu až 7400/6400 MB za sekundu. V kombinaci s NVMe 1.4 a Dynamic SLC Caching nabízí mnohem vyšší výkon než SATA a PCIe 3.0 SSD. Pro větší pohodlí je S70 zpětně kompatibilní s PCIe 3.0.

Pro spolehlivý provoz a stabilitu je SSD vybaven proprietárním designem chladičem CoolArmor. Hliníkový rozdělovač tepla má terasovitou strukturu, která se podobá vrstvám pancíře, pro větší plochu a duté komory pod nimi. Tato konstrukce by měla zajistit účinnější odvod tepla, který může snížit teploty až o třicet procent.

Kromě svých hlavních výkonnostních parametrů podporuje S70 technologii kódování oprav chyb LDPC, která detekuje a opravuje komplexnější rozsah datových chyb pro přesnější datové přenosy a vyšší hodnocení Total Bytes Written (TBW). Díky ochraně dat typu End-to-End (E2E) a 256 bitovému šifrování AES zajišťuje SSD dostatečné zabezpečení a integritu dat.

Asi netřeba dodávat, že všechny komponenty obsažené S70 prošly pečlivým prověřováním, testováním a certifikací, aby poskytovaly produkt spolehlivosti a nejvyšší kvality. SSD je dodáván ve variantách 1 TB a 2 TB a chráněn 5 letou zárukou. Doporučené ceny pro český trh výrobce dosud neoznámil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama