aerocool-vydava-dalsi-kubickou-pc-skrin-tentokrate-ze-serie-strike-x
Novinka Aerocool vydává další kubickou PC skříň, tentokráte ze série Strike-X

Aerocool vydává další kubickou PC skříň, tentokráte ze série Strike-X

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

8. 10. 2014 14:00

Minulý týden jsme Vám přinesli informaci o nově vydané PC skříni kubického tvaru Aerocool Xpredator Cube, kterou by nyní v segmentu skříní typu kostka měl doplnit další produkt tohoto výrobce. 

Reklama

Skříň nazvaná Strike-X Cube má netradiční futuristický design, kterému dominuje perforovaný vrchní a čelní panel s velkým písmenem X. Již na první pohled vypadá Strike-X Cube poměrně masivně a její odolnost zaručuje 0,7mm ocelový plech. Její rozměry lze označit za kompaktní, činí totiž 435 × 280 × 412 mm. Na držák základní desky můžeme umístit desky formátů micro-ATX nebo mini-ITX, které se montují podobně jako u zmíněné Xpredator Cube do horizontální polohy. Obecně se skříň velice podobá své kolegyni ze série Xpredator. Společným rysem je také umístění disků a malé okno bočnice. 

Aerocool vydává další kubickou  PC skříň, tentokráte ze série Strike-X
i Zdroj: PCTuning.cz

Když už jsme u disků, ty mohou být instalovány do třech pozic ve spodní polovině skříně vedle napájecího zdroje. Do těchto pozic můžeme umístit jak disky 2,5palcového, tak 3,5palcového formátu. Stejně jako u Xpredator Cube nechybí jedna 5,25palcová pozice pro mechaniku, kterou můžeme nahradit dalšími dvěma 2,5" disky. Díky otočení desky do vodorovné polohy nabízí skříň prostor pro chladiče procesoru s výškou až 187 mm a grafické karty s délkou až 320 mm. Při oddělání čelního ventilátoru se tento prostor zvýší o dalších 25 mm na 345 mm. 

Aerocool vydává další kubickou  PC skříň, tentokráte ze série Strike-X
i Zdroj: PCTuning.cz

Ventilátory jsou ve skříni od výroby dva a to čelní 200mm a zadní 140mm. Větší ventilátor pracuje rychlostí 800 otáček za minutu a zajišťuje proudění vzduchu až 53,4 CFM při maximálním hluku 26,5 dBA. Menší větrák se potom točí rychlostí 1200 RPM a zvládá vyfukovat až 59,48 kubických stop vzduchu za minutu při hlučnosti 27,6 dBA. Pokud se rozhodnete pro montáž prvků vodního chlazení, oceníte prostor pro radiátory s délkou až 280 mm. Pro vedení trubic jsou připravené dva pogumované otvory na zadním panelu. 

Aerocool vydává další kubickou  PC skříň, tentokráte ze série Strike-X
i Zdroj: PCTuning.cz

Na vrchním panelu je již tradičně umístěno několik I/O prvků. Mezi nimi nalezneme dva porty USB 3.0, dva audio konektory a také jednoduchý vestavěný 15W regulátor otáček ventilátorů. Výrobce do nabídky zahrnul tři barevná provedení a to černé, červené a bílé. 

Cena skříně je o něco vyšší než u zmíněné Xpredator Cube. U nás je totiž Strike-X Cube k vidění za ceny pohybující se kolem 2 500 Kč.

Zdroj: Hardware.info

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama