akcni-kamera-niceboy-vega-x-pro-zvlada-4k-video-a-nelze-ji-utopit
Novinka Akční kamera Niceboy Vega X Pro zvládá 4K video a nelze ji utopit

Akční kamera Niceboy Vega X Pro zvládá 4K video a nelze ji utopit

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 8. 2020 15:14

Značka Niceboy uvádí na český trh všestrannou akční kameru Vega X Pro. S kvalitou natáčení ve 4K při 60 snímcích za sekundu a pokročilou stabilizaci X-STEADY je určena i pro náročnější uživatele. Navíc nabízí i vodotěsnost, integrovaný mikrofon nebo slow motion režim s osminásobným zpomalením.

Reklama

Vysoké rozlišení 4K s šedesáti snímky za sekundu, Full HD se 120 snímky a vodotěsné tělo (které garantuje možnost ponořit se do hloubky až 12 metrů bez pouzdra) jsou hlavními přednostmi nové kamery Vega X Pro. Pro kvalitní záznam i ve velmi náročných podmínkách je kamera vybavena stabilizací nové generace X-STEADY, která eliminuje nechtěné záchvěvy, celoskleněným 7G objektivem opatřeným antireflexní vrstvou zabraňující nežádoucím odleskům a stereo mikrofonem.

Akční kamera Niceboy Vega X Pro zvládá 4K video a nelze ji utopit
i Zdroj: PCTuning.cz

Výsledný efekt navíc můžete umocnit pomocí vychytávek jako je 4K časosběrné video nebo slow-motion s až osmkrát zpomalenými záběry. Nechybí ani široká řada dalších možností nastavení obrazu. Pohodlné ovládání přes zadní dotykový dvoupalcový displej a přední obrazovku poskytující kontrolu nad pořizovaným materiálem.

Kamera je vybavena Wi-Fi, díky které ji můžete jednoduše obsluhovat i přes mobilní telefon. Je však možné přikoupit i dálkové ovládání, jehož přidanou hodnotou je zaručená vodotěsnost do 2 metrů.

Niceboy Vega X Pro koupíte u prodejců za 3 990 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama