alienware-predstavil-nove-herni-notebooky-v-cesku-budou-na-podzim
Novinka Alienware představil nové herní notebooky. V Česku budou na podzim

Alienware představil nové herní notebooky. V Česku budou na podzim

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 8. 2015 18:00 2

Americký výrobce herních počítačů představuje u příležitosti herního veletrhu PAX Prime očekávanou novou řadu notebooků Alienware 13, 15 a 17, které se na podzim dostanou také na pulty českých obchodů.

Reklama

Nové notebooky přicházejí s více než dvaceti vylepšeními oproti předchozí generaci. Jednou z klíčových vlastností je dynamické přetaktování (Dynamic Overclocking), které konstantně sleduje úroveň teploty a zajišťuje maximální výkon procesoru. Každý nový notebook nabídne také USB porty Type-C s podporou technologií USB 3.1,Thunderbolt 3 a PCIe slot pro rychlý přenos dat a načítání her pomocí SSD.

Co se síťové konektivity týče, Alienware spoléhá na standardy Killer Wireless-AC 1535 a Killer E2400 High-Performance Gigabit Ethernet. Všechny novinky přijdou na trh s Windows 10, budou ale podporovat i starší Windows 8.1. Již tak vysoký výkon lze posunout ještě dále pomocí technologie Graphics Amplifier, který při zapojení výkonné grafické karty umožní hrát hry v rozlišení 4K.

Alienware 17 v nejvyšší konfiguraci nabídne volitelný 4K displej s technologií IGZO pro maximální kvalitu obrazu a nižší spotřebu energie. Stejnou technologii využívá také volitelný dotykový QHD+ panel v Alienware 13, který díky 62Wh baterii vydrží déle. Středně velký Alienware 15 se stane prvním a jediným notebookem na trhu, který bude možné osadit mobilní grafickou kartou AMD Radeon R9 M395X.

„Novou vlnu našich produktů inspirovali zákazníci, kteří nadále volají po vyšším výkonu a inovacích,“ říká Frank Azor, spoluzakladatel a generální ředitel Alienware. „Nové technologie jako Graphics Amplifier jsou výsledkem téměř dvacetiletého úsilí přinést hráčům to, co potřebují.“

Uvedení nových notebooků Alienware 13, 15 a 17 je naplánováno na říjen letošního roku. O přesném termínu a cenách budeme informovat.

Alienware představil nové herní notebooky. V Česku budou na podzim
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama