alienware-x51-r2-nove-herni-pc-s-grafikou-od-amd
Novinka Alienware X51 R2 – nové herní PC s grafikou od AMD

Alienware X51 R2 – nové herní PC s grafikou od AMD

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

28. 11. 2013 10:00 4

Značka Alienware je synonymem dobře vypadajících a výkonných počítačových sestav od společnosti Dell. Novým přírůstkem do této série je druhá revize herního PC s označením X51. 

Reklama

Nová sestava Alienware X51 R2 se opět pochlubí kompaktní desktopovou skříní, která má elegantní design, kombinující zelenou a černou barvu. Vzhledu celé desktop skříně dominuje logo značky Alienware.   

Uvnitř PC se tentokráte nedočkáme pouze grafických karet z dílny NVIDIA (GTX 760), protože nový X51 R2 nabízí také možnost konfigurace s využitím grafické karty Radeon R9 270X od AMD. Kromě grafické karty bude k dispozici 4. generace procesorů Intel. Nejvyšší konfigurace, která má cenovku 1099 € (30 000 Kč), je vybavena procesorem Intel Core i7-4770, 8 GB RAM pamětí a 1 TB pevným diskem. 

Alienware X51 R2 – nové herní PC s grafikou od AMD
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě těchto komponent nabízí Dell možnost přidání UltraSharp monitoru, herní myši či klávesnice. Výchozí operační systém sestavy je Ubuntu 12.04 LTS. K dispozici je samozřejmě také konfigurace s OS Windows v různých verzích (vč. 8.1).

Pokud sháníte ultimátní herní sestavu v drobném těle a s příjemným vzhledem a netrpíte nedostatkem peněz, možná je nový X51 R2 něco pro vás. 

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama