alza-cz-se-stava-se-novym-generalnim-partnerem-mcr-v-pocitacovych-hrach
Novinka Alza.cz se stává se novým generálním partnerem MČR v počítačových hrách

Alza.cz se stává se novým generálním partnerem MČR v počítačových hrách

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 9. 2018 17:30

Největší tuzemský online prodejce má již na kontě např. úspěšnou spolupráci s týmem Alza.eXtatus a mladým talentovaným hráčům pomáhá výrazně i jeho projekt pod názvem Alza Gaming. Není tak žádným velkým překvapením, že Alza nebude chybět ani na letošním vyvrcholení české eSportové sezóny – MČR v počítačových hrách.

Reklama

„Jsme rádi, že jsme se stali oficiálním partnerem MČR v počítačových hrách. Tento zaběhnutý brand nám přináší nejen nové možnosti přiblížení se hráčské komunitě, ale také splňuje cíle, které jsme si na začátku roku předsevzali. Chceme podporovat všechny hráče a toto spojení nám dává logicky smysl. Těšíme se na vyvrcholení herní sezóny a na naše fanoušky,“ prohlásil k uzavřenému partnerství Pavel Roubínek, zástupce společnosti Alza.cz.

Největší česko-slovenskou herní akci roku vloni navštívilo na 50 tisíc diváků a v jeden moment ji online sledovalo přes 10 500 lidí. Osmý ročník vyvrcholení české esportové sezóny se uskuteční ve dnech 9. až 11. listopadu na Brněnském výstavišti a pokud si nechcete nechat ujít novinky ohledně této akce, sledujte facebookovou událost.

Alza.cz se stává se novým generálním partnerem MČR v počítačových hrách
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama