alza-zacne-prodavat-elektromobil-tesla-model-3
Novinka Alza začne prodávat elektromobil Tesla Model 3

Alza začne prodávat elektromobil Tesla Model 3

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 7. 2017 17:30

Nabídka elektromobilů Tesla, které bude možné koupit online na českém e-shopu, je opět o něco pestřejší. Alza.cz totiž dnešním dnem rozšířila výběr modelů S a X o novější Model 3.

Reklama

Vozidlo kromě nejnovějších technologií a vysokého komfortu nabízí i dojezd 345 km na jedno nabití, dost místa pro pět dospělých osob a zrychlení z nuly na sto pod šest sekund.  Interiéru dominuje horizontálně uložený displej a bílá kůže. Zajímavostí je i absence jakýchkoliv budíků či displeje před volantem a nenajdeme tam ani head-up displej.

Po zařazení modelů S a X do nabídky Alza.cz se zvedl o téma silný zájem. Firma uvádí, že za pouhý týden si v e-shopu prohlédlo vozy přes 277 tisíc lidí, čímž se zařadily mezi nejsledovanější produkty vůbec. Stovky lidí též využily bezplatné zkušební jízdy po Praze, jež Alza.cz organizuje u svého showroomu v pražských Holešovicích.

Je nicméně otázkou, kdy se Model 3 objeví v nabídce, protože tento vůz má už delší dobu předobjednáno spoustu lidí a první kusy by se do České republiky měly dostat až příští rok. Proslýchá se, že Model 3 bude mít na Alza.cz cenovku pod hranicí jednoho milionu korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama