anketa-jaky-je-vas-nejoblibenejsi-cesky-eshop-s-vypocetni-technikou
Novinka Anketa: Jaký je váš nejoblíbenější český eShop s výpočetní technikou?

Anketa: Jaký je váš nejoblíbenější český eShop s výpočetní technikou?

Václav Vlček

Václav Vlček

11. 5. 2010 11:30 20

 Dáváte při nákupu komponentů přednost nejnižší ceně? Nebo vás víc zajímá spolehlivost a kvalita servisu? Hlasujte pro svůj nejoblíbenější IT eShop.

Reklama

"Slyšeli jste o té skvělé nabídce? V obchodě na rohu mají kilo DVD+R v akci za pade! Ale fronta už tam stojí na dva bloky dlouhá, to zas bude všechno fuč dřív, než se na mě dostane. A zítra prý dovezou i dvouvrstvá média!" 

Ptáte se, o co to tady jde!? Takhle by to mohlo vypadat v obchodech s počítači, kdyby zůstali v devětaosmdesátem u vesla komunisti. Jenom místo na banány a pomeranče jsme mohli stát i na počítače a elektroniku. Dneska je naštěstí situace jiná, podomní garážoví či kolejní prodejci komponentů už snad vymizeli, nebo se rozrostli do seriózních obchodů se vším všudy. Dneska už není problém si objednat nějakou tu komponentu a do pár hodin, nejhůře druhého dne, ji mít rovnou doma. Ani v servisu už se k vám nechovají jako dřív, kdy uhrovatý obrýlenec letmým pohledem na zabalenou krabici s kartou fundovaně detekoval problém zaviněný uživatelem. A pokud reklamaci rovnou nezamítl, odložil kartu na měsíc do skříně k ledu, jen aby vás setřel za 30 dní. Většina reklamací už se dnes řeší výměnou, žádné čekání nebo hádání. Obchodníkům je konečně jasné, že nespokojený zákazník se už podruhé nevrátí a tak obětují i nějakou tu korunu ze svého, aby vše proběhlo hladce. Každopádně obchodů je na našem internetu pořád hodně, konkurence veliká a nás zajímá, který je váš oblíbený? Hlasujte v naší anketě v pravém sloupci nebo se rovnou podívejte na výsledky.

Anketa: Jaký je váš nejoblíbenější český eShop s výpočetní technikou?
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama