anketa-jaky-typ-pripojeni-k-internetu-pouzivate-doma
Internet Novinka Anketa: Jaký typ připojení k internetu používáte doma?

Anketa: Jaký typ připojení k internetu používáte doma?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 5. 2011 16:00 19

Zájemci o internetové připojení často čelí problému, jaké si vybrat připojení. Podělte se s námi o to, co využíváte. V diskuzi uveďte vaše zkušenosti.

Reklama

Internet se stává neodmyslitelnou součástí života stále většího počtu obyvatelů České republiky. Kvalitní připojení není žádný luxus, leckdy stojí doslova pár korun.

Pochopitelně se najdou i výjimky, kdy některé zaběhlé značky nadále uživatele dojí. Nabízené služby ceně vůbec neodpovídají. Nebudeme jmenovat, ale asi každý tuší, o kom je řeč.

Samostatnou kapitolou je mobilní internet. Prozatím jsme na tom, co se týče pokrytí 3G signálem, na úrovni zemí jako je Ukrajina nebo Island. Do toho se musíme spokojit se směšným FUP.  Ale nebuďme pesimističtí.

Podívejme se na nejběžnější připojení, která si můžete u nás pořídit. Asi nejrozšířenější je ADSL. Jeho výhodou je, že používá přípojku běžné telefonní sítě. Není potřeba složité instalace a výhodou je i dostupnost.

Další je přístup k internetu prostřednictvím kabelové TV, přes mobilní telefon anebo skrze WiFi. Případně lze nasdílet připojení, které využívá vás soused, či některá z firem ve vaší blízkosti.

V dnešní anketě chceme vědět, jaké připojení využíváte vy. Zda na internet přistupujete skrze ADSL, WiFi nebo cokoli jiného. Hlasujte na titulní stránce v pravém sloupci nebo se rovnou podívejte se na výsledky.

Anketa: Jaký typ připojení k internetu používáte doma?
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama