apple-doprodava-posledni-macbook-pro-vybaveny-optickou-mechanikou
Apple Novinka Apple doprodává poslední MacBook Pro vybavený optickou mechanikou

Apple doprodává poslední MacBook Pro vybavený optickou mechanikou

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

22. 6. 2016 14:20 4

Již brzy by měly z pultů obchodů zmizet poslední 13palcové notebooky MacBook Pro vybavené optickou mechanikou. Zmiňuje to celá řada webů věnovaných zařízením od Applu. 

Reklama

Značkové americké obchody Apple již stahují modely vybavené optickou mechanikou ze své nabídky i přesto, že ještě mají určité zásoby těchto modelů. Týká se to hlavně modelu MacBook Pro bez retina displeje, který je na trhu už od roku 2012. Tento model již vymizel z produktové stránky Applu i přesto, že ho je ještě možné objednat prostřednictvím internetového obchodu výrobce. U našich prodejců  je nicméně zásoba modelů MacBook Pro s mechanikou ještě značná a na jeho koupi máme čas. 

Apple doprodává poslední MacBook Pro vybavený optickou mechanikou
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Zanedlouho tak již nebudou dostupné žádné další notebooky Apple vybavené optickou mechanikou.  Již nějakou dobu se také mluví o nové verzi MacBook Pro, která by již sice neměla nabídnout optickou mechaniku, ale bude prý vybavená dotykovým OLED displejem a snímačem otisků prstů Touch ID. Očekávat ho snad můžeme ještě letos. Přesné datum uvedení však zatím neznáme. 

Zdroj: AppleInsider

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama