apple-konecne-priznal-problemy-graficke-karty-macbooku-pro-z-roku-2011-a-nabizi-bezplatnou-opravu
Apple Novinka Apple konečně přiznal problémy grafické karty MacBooku Pro z roku 2011 a nabízí bezplatnou opravu

Apple konečně přiznal problémy grafické karty MacBooku Pro z roku 2011 a nabízí bezplatnou opravu

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

23. 2. 2015 16:15 14

MacBook Pro byl v roce 2011 jedním z nejlepších notebooků na trhu. U některých kusů těchto zařízení však někteří zákazníci zaznamenali problémy s grafickou kartou, které často vedly také k neočekávanému restartu. 

Reklama

Apple poměrně dlouho nechtěl problémy MacBooku přiznat, což nakonec vedlo k sepsání petice a následně dokonce ke skupinové žalobě. Nyní, téměř po čtyřech letech, konečně Apple připustil, že některé modely MacBook Pro z roku 2011 mohou skutečně mít určité technické obtíže týkající se grafické karty.

Apple konečně přiznal problémy grafické karty MacBooku Pro z roku 2011 a nabízí bezplatnou opravu
i Zdroj: PCTuning.cz

Proto nyní jako kompenzaci za vzniklé problémy spustil nový servisní program, který zaručuje vlastníkům těchto zařízení bezplatnou opravu jejich MacBooku Pro. Opravu bude Apple poskytovat zcela zdarma i po uplynutí záruční lhůty. Vztahuje se však pouze na 15" a 17" modely MacBook Pro vyrobené v roce 2011 a 15" MacBook Pro s Retina displejem vyrobené v období od poloviny roku 2012 do začátku roku 2013. 

Pokud jste u svého MacBook Pro zaznamenali problémy s chybným zobrazováním displeje či s neočekávanými restarty, můžete svůj nárok na opravu u výrobce uplatnit od 27. února. Více podrobností o možnostech uplatnění bezplatné opravy se můžete dozvědět v tomto odkazu.

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama