apple-tv-je-tady-zatim-toho-prilis-nenabizi
Apple Novinka Apple TV+ je tady! Zatím toho příliš nenabízí

Apple TV+ je tady! Zatím toho příliš nenabízí

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 11. 2019 21:00

Společnost Apple spustila konkurenci pro streamovací služby Netflix a HBO Go, prostřednictvím které nabízí vlastní seriály a nejrůznější zábavné a hudební show. Zákazníky si chce Apple TV+ získat sympatickou cenou, která činí pouhých 139 Kč měsíčně. Službu lze také získat na rok zdarma nákupem vybraných Apple produktů; stačí pořídit iPhone, iPad, iPod Touch, Mac nebo multimediální centrum Apple TV.

Reklama

Apple TV+ je nabízena za měsíční předplatné 139 Kč, přičemž prvních sedm dní je zkušebních. Za tuto částku získáte rodinný účet, který může využívat až šest lidí najednou. U Netflixu byste zaplatili 319 Kč, kdežto HBO Go lze dnes pořídit 129 Kč, ale na konci listopadu služba zdraží na 159 Kč.

V případě Apple TV+ lze obsah streamovat přímo do zařízení, případně si jej můžete stáhnout do zařízení a později pustit na místech, kde není dosah internetu. Nabídka Apple TV+ je zatím skromná (čítá nyní pouze osm seriálů) a zdaleka nedosahuje pestrosti dospělejší konkurence. Americký podnik nicméně slibuje, že do nového obsahu plánuje investovat obrovské částky. Tak uvidíme.

Obsah z TV+ si přehrajete na iPhonech, iPadech a zařízeních s macOS případně na webové verzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama