apple-vytvari-velky-ipod-touch
Apple Novinka Apple vytváří "velký iPod Touch"

Apple vytváří "velký iPod Touch"

Michal Kleman

Michal Kleman

1. 1. 2009 00:00

Spekulace ohledně nových produktů společnosti Apple říkají, že se firma Steva Jobse pustí i do vývoje a tvorby tabletů a Mobile Internet Device zařízení. Novinka se dostane na trh za necelý rok.

Reklama

Novinka z dílen "jablíčkové firmy" má být velmi podobná iPodu Touch, popřípadně iPhonu, půjde však o jakousi "maximalizovanou verzi," úhlopříčka obrazovky má totiž měřit 7" nebo 9," bude tedy minimálně dvojnásobná než u výše zmíněného MP3 přehrávače. Jeho důležitá vlastnost, reakce na dotek, samozřejmě displeji zůstane. Takto razantním zvětšením se z handheldu stává spíše tablet nebo MID zařízení (Mobile Internet Device).

Apple vytváří "velký iPod Touch"
i Zdroj: PCTuning.cz


Nový "iNěco" pravděpodobně takto snadno nechytíte. Na obrázku je iPod Touch s délkou necelých 12cm.

Specifikace zatím nejsou vůbec jisté, ba dokonce se neví ani, jestli bude mít novinka slot na SIM kartu, která by přístroji umožnila používat GPRS/EDGE/UMTS/HDSPA sítě přes mobilního operátora. Novinka Applu bude pravděpodobně používat procesor z dílen společnosti PA Semi a grafický čip PowerVR, stejně jako v součastnosti používaji iPody touche a iPhony 2G i 3G. Tabletu se dočkáme pravděpodobně na podzim tohoto roku.

Podle Tech Connect Magazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama