asus-p835-kovovy-elegan-prichazi
Mobilní zařízení Článek ASUS P835 - kovový elegán přichází

ASUS P835 - kovový elegán přichází

Zdeněk Šarman

Zdeněk Šarman

17. 3. 2009 10:00 24

Seznam kapitol

1. Úvod 2. Balení, příslušenství a design 3. Konfigurace a výkon 4. Software a synchronizace 5. Fotoaparát, GPS čip a závěr 6. Závěr

Nové PDA z dílen společnosti ASUS svými parametry přímo útočí na současného nekorunovaného krále, HTC Touch HD. Designem má naopak blíže k Samsungu SGH-i900 Omnia. K tomu mu pomáhá rychlý procesor, kvalitní displej, kovové provedení a celkové více než líbivý design. Kde se tady umístí?

Reklama

Z dílen společnosti ASUS jsme už měli možnost shlédnout několik kapesních počítačů s označením Pxxx. Poslední PDA s označením P835, nebo také známé pod kódovým jménem Galaxy 7, se v sobě snaží skloubit nemodernější technologii s líbivým designem (ne nepodobným dříve testovanému Samsungu SGH-i900 Omnia), to vše postavené na operačním systému Windows mobile 6.1.

ASUS P835 - kovový elegán přichází
i Zdroj: PCTuning.cz

Předem musím upozornit, že k dispozici jsem měl neoficiálně dovezený, ale zato finální kus, který byl bohužel bez příslušenství. K testovanému PDA jsem měl pouze nabíječku, ale díky standardnímu miniUSB konektoru nebyl problém otestovat zařízení i s neoriginálními kousky příslušenství, které jsem měl v době testu zrovna při sobě.

ASUS P835 - kovový elegán přichází
i Zdroj: PCTuning.cz

Samozřejmě i společnost ASUS se snažila držet dnešního trendu a co nejvíce zjednodušit ovládání přístroje, zejména pak jeho ovládání prstem bez nutnosti vytahovat pro každou operaci stylus.  Výsledkem je uživatelské rozhraní Glide, které stojí nad operačním systémem a pomocí nějž lze hravě zvládnout základní operace se zařízením.

ASUS P835 - kovový elegán přichází
i Zdroj: PCTuning.cz

Nyní se ale již pojďme podívat na zařízení samotné, jeho parametry a ovládání.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama