asus-predstavuje-zakladni-desky-s-cipsetem-amd-b450
Novinka Asus představuje základní desky s čipsetem AMD B450

Asus představuje základní desky s čipsetem AMD B450

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 8. 2018 22:00

Asus představil základní desky řad ROG Strix, Prime a TUF Gaming postavené na čipové sadě AMD B450, která podporuje nejnovější procesory AMD Ryzen.Základní desky ROG Strix B450-I Gaming a ROG Strix B450-F Gaming obohacují platformu o funkce typické pro seriózní hráče. TUF B450-Plus a TUF B450M-Plus Gaming pak mají vynikat odolností a bohatými funkcemi. Desky Prime B450-Plus, Prime B450M-A a Prime B450M-K zase disponují funkcemi pro profesionálnější uživatele.

Reklama

ROG Strix B450-I Gaming má ty správné parametry pro malé sestavy s integrovanou grafikou. Umožňuje nastavit speciální profily DRAM OC a osazení pamětí DDR4-3600 a vyšší. Deska přidává i dvoupásmovou 802.11ac WiFi, která poskytuje bezdrátové připojení ihned po vybalení. Velikost Mini-ITX kompenzuje deska M.2 Audio Combo kartou pro svislé poskládání komponent, díky čemuž sem zapojíte úložiště i zvuk.

ROG Strix B450-F Gaming nabízí plnohodnotnou ATX velikost s větší kapacitou rozšíření pro vyvážené PC sestavy. „Díky rozsáhlým možnostem chlazení, přizpůsobení a připojení, duálním slotům PCIe 3.0 M.2, zdokonalené stabilitě paměti DDR4, světelným efektům Aura Sync a mnoha dalším funkcím poskytuje tato základní deska dobrý poměr ceny a výkonu,“ tvrdí Asus.

Asus představuje základní desky s čipsetem AMD B450
i Zdroj: PCTuning.cz

Soupravy TUF Gaming komponent se nevyznačují jen výrazným designem, ale také součástkami s odolností na armádní úrovni, kterými je osazená deska plošných spojů (PCB). Kvalitní komponenty TUF, jako MOSFETY, tlumivky a kondenzátory, pomáhají zajistit základním deskám dlouhodobou životnost.

Pro platformu AMD B450 vytvořil Asus základní desky TUF B450-Plus Gaming a TUF B450M-Plus Gaming ve velikostech ATX, resp. micro-ATX. Obě desky se vyznačují stejným základním vybavením s podporou až 64GB paměti DDR4-3200, osmikanálovým HD zvukem s DTS a rozsáhlými možnostmi připojení.

Asus představuje základní desky s čipsetem AMD B450
i Zdroj: PCTuning.cz

Série Prime se odlišuje od herních designů zaměřených na hraní her. deska Prime B450-Plus je vybavena bohatými možnostmi připojení, funkcí Fan Xpert 4 Core, bezpečnostními prvky 5X Protection III, osmikanálovým HD zvukem a Aura Sync RGB. Modely Prime B450M-A a B450M-K pak jsou díky formátu micro-ATX určeny pro minimalistické PC sestavy. Jejich možnosti připojení nejsou tak bohaté, přitom si ale zachovávají typické funkce Asus, jako je Fan Expert, 5X Protection III nebo DIGI + VRM.

Asus představuje základní desky s čipsetem AMD B450
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama