asus-vydal-grafickou-kartu-strix-gtx-960-s-chlazenim-directcu-ii
Novinka Asus vydal grafickou kartu Strix GTX 960 s chlazením DirectCU II

Asus vydal grafickou kartu Strix GTX 960 s chlazením DirectCU II

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 2. 2015 20:00 19

Asus zahájil v Česku a na Slovensku prodej grafické karty Strix GTX 960 určené pro hráče. Grafické jádro novinky je již z výroby přetaktováno na 1 291 MHz a v režimu OC nabízí dokonce 1 317 MHz. Výrobce o tom novináře dnes informoval v tiskové zprávě.

Reklama

Grafická karta Strix GTX 960 je vybavena systémem chlazení DirectCU II, který se vyznačuje velkou plochou pro odvod tepla. Výsledkem jsou významně nižší teploty než u referenčních karet (až o 30 %) a tichý provoz i při intenzivním hraní.

K ještě větší účinnosti chlazení Strix GTX 960 přispívá speciální odolná výztuha, která pomáhá rychle odvádět teplo a současně zajišťuje vyšší úroveň ochrany karty před poškozením. Nechybí ani technologie bezhlučného ventilátoru zaručující absolutně tiché herní prostředí.

Karta obsahuje komponenty s technologií Super Alloy Power charakteristické vysokou odolností. K dispozici je také nástroj GPU Tweak s funkcí XSplit Gamecaster, který je určen ke snadnému přetaktování karty a online streamování hry.

Model Strix GTX 960 nabízí rozhraní DisplayPort a podporuje obsah ve vysokém rozlišení 4K/UHD (ultra-high definition). V České republice a Slovenské se prodává za 6 590 Kč, resp. 234,90 euro s DPH.

Asus vydal grafickou kartu Strix GTX 960 s chlazením DirectCU II
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama