Asymetrické bitvy startují ve World of Tanks s akcí Návrat Waffenträgera
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Asymetrické bitvy startují ve World of Tanks s akcí Návrat Waffenträgera

Asymetrické bitvy startují ve World of Tanks s akcí Návrat Waffenträgera

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 9. 2021 15:08

Hráči si mohou během následujících dvou týdnů vychutnat bitvy 7 na 1 a ovládat upravenou verzi legendárního stíhače tanků Waffenträger.

Reklama

Návrat Waffenträgera navazuje tam, kde loňská událost skončila. Max von Krieger a Harrier se tak vrací v lítých bitvách, které si získaly na oblibě hráčů. Waffenträger byl však tentokrát upraven na ještě hrozivějšího nepřítele, takže válečná kořist bude ještě sladší.

Návrat Waffenträgera staví tým sedmi tanků Harrier proti monstróznímu stíhači tanků Blitzträger auf E 110 (a jeho armádě hlídačů ovládaných AI) v asymetrických bitvách 7v1 na přepracovaných verzích Murovanka, Siegfried Line a Steppes. Ti z týmu Harrier budou mít na výběr ze tří speciálně upravených možností: Object 140, Bat.-Châtillon 25 t a M48A5 Patton. Oba týmy mají různé cíle: vyhrát znamená, že, Harrierové musí zničit Blitzträgera ve stanoveném časovém limitu, zatímco Blitzträger musí zničit síly Harrierů.

Na začátku bitvy bude Blitzträger chráněn neprostupným energetickým štítem, takže se Harrierům musí vyhýbat. Harrierové mohou snížit štít tím, že zničí Sentinely a pomocí plazmy, kterou vypustí, přetíží a zničí generátory na bojišti. Pokud tak učiníte, štít Blitzträgeru bude deaktivován a mohou se vrhnout na příležitost způsobit vážné poškození. K úplnému vyčerpání štítu musí být zničeny všechny čtyři generátory. Výhoda ale není jen u Harrierů, protože Blitzträger má eso v rukávu: teleportaci. Tato nová schopnost umožní šelmě okamžitě cestovat do zvoleného bodu na mapě.

Hráči budou mít také za úkol projít čtyřmi fázemi a sestavit Harrierovu a Inženýrskou sbírku. S každým dosaženým stupněm budou tankisté odměněni a dokončením obou sbírek získají všechny nabízené chuťovky. A nakonec bude během akce exkluzivně k dispozici zcela nový americký prémiový tank VIII. Úrovně, ASTRON Rex 105 mm.

Návrat Waffenträgera začíná dnes a poběží až do 11. října. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama