battlefield-1-jakych-novinek-se-dockame
Novinka Battlefield 1: jakých novinek se dočkáme?

Battlefield 1: jakých novinek se dočkáme?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 4. 2017 12:00

Vývojářské studio DICE na svém oficiálním webu oznámilo, na co se hráči populární on-line střílečky Battlefield 1 mohou nadcházejících dnech, týdnech a měsících těšit.

Reklama

„Naším cílem je připravit pro vás za každých okolností v Battlefieldu 1 co nejlepší herní zážitek. Prozatím jsme tak činili prostřednictvím velkých sezónních patchů. Vzhledem k tomu, co všechno máme pro Battlefield 1 v plánu, jsme se rozhodli přejít na systém měsíčních aktualizací. Tato frekvence nám umožní přinášet více vyžádaných změn rychleji než dosud,“ píší vývojáři.

A když už studio zmiňuje aktualizace, tak vězte, že za rohem je velká jarní. Obsahovat bude jednu z nejočekávanějších herní funkcí: čety. Konečně se tedy dočkáme možnosti organizovat s přáteli lépe společné akce a zápasy.

Ještě předtím se však můžeme těšit na květnový update, zaměřený na drobné opravy a lepší běh Battlefieldu 1. Mimo jiné vývojáři počítají se zefektivněním průběhu hraní a lepším balancováním týmů pro jednotlivé hry, což se týká zejména režimu Operations. Tým DICE také pracuje na úpravách programu pronájmu serverů.

O budoucnosti Battlefieldu 1 nelze samozřejmě hovořit bez zmínky o chystaných rozšiřujících balíčcích. Tím prvním bude In The Name Of The Tsar, který nás zavede na východní frontu, kde se zapojíme do bojů po boku ruské armády a zažijeme brutální podmínky krutých bitev uprostřed ruské zimy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama