Berte všemi deseti - legendární Fallout 3 GOTY edice zdarma na Epicu
i Zdroj: Bethesda
Novinka Berte všemi deseti - legendární Fallout 3 GOTY edice zdarma na Epicu

Berte všemi deseti - legendární Fallout 3 GOTY edice zdarma na Epicu

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

21. 10. 2022 17:55 1

Stovky hodin zábavy zadarmo? Dobrodružství ve zbídačeném světě plném mutantů? Fallout série nesmí chybět ve sbírce žádného pravověrného pařana.

Reklama
Reklama

Fallout, epické akční RPG v postapokalyptickém světě. Tisíce hodin zábavy, stovky úkolů, nekonečná akce a geniální vylepšování postavy skrz takzvané „Perky“. Ale proč bychom toto všechno znovu jmenovali, Fallout známe všichni. Pokud vám však z nějakého důvodu utekl třetí díl, který jako první přešel z izometrického zobrazení do plného 3D pohledu, tak neváhejte, stahujte a do Vánoc máte co dělat. Vaším úkolem bude najít svého tatíka, ale nic vám nebrání putovat pustinou týdny a o hlavní dějovou linku ani nezakopnout.

A protože Epic servíruje edici Hra roku, dostanete i všechny datadisky, což znamená další desítky, možná stovky hodin pařby. Kdyby vám to pořád bylo málo, doporučuji jít na stránku nexusmods a tam najdete tisíce modifikací a úprav, čímž se herní doba prodlužuje na takových pět, šest let. To není vtip, protože modů je přes 15 000. Od totálního překopání grafiky, přes úpravu herních mechanismů až po stovky nových questů. Zde rozmýšlení nemá význam, šup na Epic, berte a hrajte, uvidíte sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama