Bláznivá akce Saints Row IV: Re-Elected zdarma na Epicu
i Zdroj: Deep Silver Volition
Novinka Bláznivá akce Saints Row IV: Re-Elected zdarma na Epicu

Bláznivá akce Saints Row IV: Re-Elected zdarma na Epicu

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

9. 12. 2022 18:35

Jestli pro vás je GTA moc obyčejné a chtěli byste terorizovat město ve volném stylu, Saints Row série je to pravé. Téhle parodii není svaté vůbec nic.

Reklama

Saints Row je proslulé nezřízenou akcí, fekálním humorem, naprostou úchylností a peprnými nápady. Jeden příklad za všechny, co třeba obrovské dildo, se kterým můžete mlátit nebohé občany? A nebo Dubstep Gun, kdy se kolemjdoucí utancují k smrti? V určitém zjednodušení se jedná sice o městskou akci typu GTA s plněmím úkolů a vražděním kde koho, ale celek je obalený takovou spoustou šíleností, že budete občas jen valit bulvy. 

Ve čtvrtém díle se stanete prezidentem USA a musíte se poprat s mimozemskou invazí. Taková akce vám zaručeně zvedne popularitu. Ostatně už jen to, jak se prezidentem stanete je takové .. Dukovské. Stačí se vydat na akci, nasednout na ničivou raketu směr Washington, zneškodnit ji a volným pádem z nebes si to přihasit skrz střechu přímo do prezidentské sesle. Duke by skoro i záviděl. Vůbec nejlepší je, že Epic nám servíruje edici Saints Row IV Re-Elected. Ta totiž obsahuje 25 DLC včetně rozšíření Gat Out of Hell! Máte-li chuť na šílenou jízdu, berte

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama