bose-na-black-friday-zlevni-reproduktor-soundlink-mini-ii-se-a-audio-bryle-frame
Novinka Bose na Black Friday zlevní reproduktor SoundLink Mini II SE a audio brýle Frame

Bose na Black Friday zlevní reproduktor SoundLink Mini II SE a audio brýle Frame

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 11. 2020 15:00

V rámci Black Friday nabídne letos Bose zákazníkům přenosný reproduktor SoundLink Mini II SE a také audio brýle Bose Frames. Akce platí od pátku 27. listopadu.

Reklama

Od pátku 27. listopadu bude v České republice probíhat mimořádná akce Black Friday s produkty výrobce Bose. V časově omezené akci budou na trhu produkty za historicky nejnižší cenu. Prvním je Bluetooth reproduktor SoundLink Mini II SE, který si jen v České republice koupilo více než 30 000 zákazníků. SoundLink Mini získal mnoho ocenění v individuálních recenzích i srovnávacích testech po celém světě. SoundLink Mini II Special Edition, který je na trhu od roku 2019, je oproti původnímu provedení vyveden v nových odstínech černé a stříbrné barvy, používá moderní nabíjecí konektor USB-C a jeho baterie má o 20 % vyšší kapacitu. Během Black Friday od 27. listopadu bude SoundLink Mini II Special Edition k dostání u autorizovaných prodejců za koncovou cenu 3 500 Kč.

Bose na Black Friday zlevní reproduktor SoundLink Mini II SE a audio brýle Frame
i Zdroj: PCTuning.cz

Kromě něj budou moci zákazníci pořídit audio brýle Bose Frames Alto a Bose Frames Rondo, které nabízí alternativu při osobním poslechu hudby. Sluneční audio brýle Bose Frames představují originální prostředek pro individuální poslech hudby. V raménkách mají vestavěny malé reproduktory úzce směrované k uším posluchače. Díky tomu slyší jejich plnohodnotný a hutný zvuk pouze jejich uživatel a lidé kolem jsou hudbou „obtěžováni“ jen minimálně. Posluchač přitom vnímá plně své okolí. Během Black Friday budou v nabídce dva modely – Frames Alto a Rondo. K telefonu se připojují bezdrátově pomocí Bluetooth a díky vestavěnému mikrofonu fungují také jako handsfree.

Bose na Black Friday zlevní reproduktor SoundLink Mini II SE a audio brýle Frame
i Zdroj: PCTuning.cz

Během Black Friday od 27. listopadu budou brýle Bose Frames Alto a Rondo k dostání za koncovou cenu 3 990 Kč, a to výhradně v e-shopu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama