cebit-zakladni-deska-tuf-sabertooth-x99-prichazi-s-podporou-usb-3-1-a-nvm-express
Novinka CeBIT: Základní deska TUF Sabertooth X99 přichází s podporou USB 3.1 a NVM Express

CeBIT: Základní deska TUF Sabertooth X99 přichází s podporou USB 3.1 a NVM Express

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 3. 2015 13:00 1

Asus představil na veletrhu CeBIT základní desku TUF Sabertooth X99, která jako první na světě podporuje všechna úložná zařízení se specifikací NVM Express, včetně SSD využívajících rozhraní PCI Express (PCIe), M.2 PCI Express a nejnovějších 2,5" SSD s rozhraním SFF-8639.

Reklama

TUF Sabertooth X99 využívá nejnovější čipovou sadu Intel X99 Express a disponuje integrovaným rozhraním USB 3.1 s technologií SuperSpeed+. Dvojice integrovaných portů USB 3.1 typu A umožňuje přenos dat maximální dostupnou rychlostí u rozhraní USB, která činí až 10 Gb/s,  což je dvakrát více oproti staršímu rozhraní USB 3.0.

Technologie TUF Fortifier a komponenty TUF, včetně kondenzátorů s životností 10 tisíc hodin, cívek TUF a tranzistorů MOSFET odpovídajících armádním standardům zaručují vysokou odolnost a spolehlivost desky. TUF Sabertooth X99 zároveň také podporuje bezplatnou mobilní aplikaci TUF Detective. Po instalaci aplikace do smartphonu nebo tabletu mohou uživatelé snadno monitorovat nejdůležitější parametry systému, rozpoznat a diagnostikovat chyby a ovládat napájení počítače pomocí dotykové obrazovky. Aplikaci lze navíc používat, i když je počítač vypnutý.

Deska využívá vylepšenou technologii TUF ESD Guards 2, která chrání řadu portů (včetně všech portů USB a audio konektorů) před náhlými elektrostatickými výboji. Všechny základní desky TUF, včetně nerjnovějšího modelu X99, využívají komponenty splňující armádní standardy a podstupují náročné testování zátěže na serverové úrovni, včetně více než 7 000 hodin ověřování kompatibility s nejméně 1 000 zařízeními. Na každou desku řady TUF se vztahuje pětiletá záruka.

CeBIT: Základní deska TUF Sabertooth X99 přichází s podporou USB 3.1 a NVM Express
i Zdroj: PCTuning.cz

CeBIT: Základní deska TUF Sabertooth X99 přichází s podporou USB 3.1 a NVM Express
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Asus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama