ces-2020-modularni-pocitac-razer-tomahawk-realitou
Novinka CES 2020: Modulární počítač Razer Tomahawk realitou

CES 2020: Modulární počítač Razer Tomahawk realitou

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 1. 2020 17:00 7

Ve spolupráci s firmou Intel představuje Razer systém Tomahawk, což je první opravdu modulární stolní počítač, který využívá novou ultrakompaktní skříň Tomahawk N1.

Reklama

Celohliníkové tělo skříně Razer Tomahawk N1 má po stranách stěny z temperovaného skla, které odhalují vertikálně usazenou grafickou kartu v celé její kráse. Efektivní chlazení zajišťuje odvětrávání na horní straně. V zadní části pak naleznete zasouvací mechanismus umožňující snadné otvírání a rychlý přístup k vnitřním komponentům, aniž byste k tomu potřebovali zvláštní nástroje.

V herním počítači Razer Tomahawk najdete výbavu až do výše procesoru Intel Core-i9, 64GB RAM paměti (DDR4) a grafické karty GeForce RTX 2080 Super. Moduly RAM i SSD bude na NUC 9 Extreme kartě možné vyměnit za lepší. Totéž platí i pro větráčky, grafické karty, a dokonce i samotné NUC karty. To vše proto, aby mohli své potřeby uspokojit i ti nejnáročnější hráči, streameři a tvůrci.

CES 2020: Modulární počítač Razer Tomahawk realitou
i Zdroj: PCTuning.cz

CES 2020: Modulární počítač Razer Tomahawk realitou
i Zdroj: PCTuning.cz

Herní počítač Razer Tomahawk se objeví v obchodech někdy v první polovině roku 2020. Skříň Tomahawk N1 bude dostupná i samostatně pro počítačové nadšence, kteří si budou chtít sestavit své vlastní silné, avšak kompaktní herní počítače.

Neustále se zvyšují požadavky na výpočetní sílu v hrách nové generace a zvyšuje se i náročnost uživatelů, a proto Razer v průběhu tohoto roku také uvede další generaci herních laptopů Razer Blade. Ty na zvyšující se požadavky odpoví s pomocí procesorů 10. generace Intel Core řady H.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama