Chtěli jste být vesmírným pilotem? Star Wars: Squadrons zdarma na Epicu je tu pro vás
i Zdroj: MOTIVE
Novinka Chtěli jste být vesmírným pilotem? Star Wars: Squadrons zdarma na Epicu je tu pro vás

Chtěli jste být vesmírným pilotem? Star Wars: Squadrons zdarma na Epicu je tu pro vás

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

25. 11. 2022 19:35

Kdo by nechtěl osedlat ikonický Tie Fighter a vypráskat drzé rebely? Nebo přistřihnout křídla Impériu? Zde si vyzkoušíte oboje.

Reklama

Co se týče Hvězdných válek, jsem tak trochu mimo dění. Viděl jsem nějaké filmy, hrál pár her, ale nikdy jsem nepropadl hvězdnému kultu. Dokonce ani nemám na opasku světelný meč. Nicméně svět Star Wars je tak komplexní, promyšlený a obrovitý, že je snad nemožné obsáhnout veškeré dění i pro skalní fandy a mechem obrostlé služebníky Impéria, tím spíš pro mě. Z toho co jsem vypátral jde v této hře spíše o tradiční řevnivost a časově se odehrává někdy po filmové epizodě šest. Rebelové něco kutí a Impérium jim chce usmažit zadky. Klasika.

V kampani Star Wars: Squadrons se stanete pilotem hvězdných stíhačů a bombardérů a to jak za rebelskou chásku, tak za ctěné Impérium. V hlavním příběhu se totiž obě strany střídají a tak víte z prvního laserového kanónu, co se kde děje. Což je možná škoda, dvě kampaně za rebely a Impérium by byly lepší. Po čas bojů budete jako obvykle odemykat nové vybavení, získávat zkušenosti a létat a demolovat vše, co vám přijde před kokpit. Po dokončení kampaně můžete ještě přizvat kamarády a rozstřílet se v multiplayeru. A jelikož je to zdarma, tak hurá do toho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama