chuck-norris-zavita-na-vanoce-do-world-of-tanks
Novinka Chuck Norris zavítá na Vánoce do World of Tanks

Chuck Norris zavítá na Vánoce do World of Tanks

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 12. 2020 14:00

V online střílečce World of Tanks můžeme celebrity vidět už delší dobu. Tvůrci spolupracovali například kapelami The Offspring, Iron Maiden nebo Korn. Tentokrát ale zašli ještě dál, vánoční sezonou hráče provede legendární Chuck Norris.

Reklama

Letošní rok je v mnoha ohledech zvláštní a s blížícími se vánočními svátky se každý bude snažit strávit ty poslední týdny v pohodě a s lidmi, ke kterým má blízko. Taková pohoda samozřejmě čeká i na hráče World of Tanks. Na letošních oslavách Vánoc a Nového roku sehráči zaměří na dvě věci: bitvy a ozdoby. Od 9. prosince do 11. ledna se malé horské městečko promění v tankistický ráj, kde si mohou svoje železné miláčky vyzdobit podle svých přání a představ.A to není všechno… Tankové vánoční město má zvláštního obyvatele: Chucka Norrise!

Chuck vytvořil pro každého tankistu vlastní výzvu, v níž otestuje odhodlání a vytrvalost. Každý den bude k dispozici nová mise, kterých bude celkem 32. Některé odměny jsou skvělé, ale některé jsou dokonce mimořádně speciální a to včetně speciálního slotu pro vozidlo Holiday Ops, které umožní hráčům zvolit si za velitele samotného Chucka.

Stejně jako v loňském roce i ve Svátečních operacích jde o vydělávání sbírky ozdob při zdobení speciální slavnostní garáže. V tomto zasněženém městě je spousta věcí, od klavíristy, který vystupuje pro obyvatele, až po obrovský vánoční strom, který stojí na prvním místě. Oblékáním města hráči zvýší svou sváteční atmosféru a svůj současný výnos. Tankisté budou odměněni různými ozdobami a dekoracemi za vytváření vlastních ohňostrojů (i když za použití nepřátelských vozidel) a plnění zvláštních misí. Existují stovky ozdob, které je třeba sbírat, a 4 sbírky, které je třeba dokončit, aby si hráči vše mohli vyzdobit podle svého srdce.

Sněhurky jsou navíc zpět a každý den rozdávají speciální dárky. Každá ze čtyř Sněhurek je zodpovědná za konkrétní kolekci: Vánoce, Nový rok, Lunární nový rok nebo Kouzelný nový rok. A konečně, prázdniny jsou časem rozdávání a tento rok, i když je šílený, se nijak neliší. Všichni hráči – ať už jsou na seznamu Nice nebo Naughty List – po přihlášení najdou projev uznání: zcela nový Pz.Sfl. IC, německý stíhač tanků IV. Úrovně s automatickým podavačem!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama