chysta-se-dalsi-filmovy-doom-udajne-bude-ve-3d
Novinka Chystá se další filmový Doom, údajně bude ve 3D

Chystá se další filmový Doom, údajně bude ve 3D

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 3. 2011 13:30 7

Adaptace z roku 2005 bylo „béčko“ jak vyšité. Pokračování má zaběhlé značce napravit reputaci. Na pomoc si vezme nejmodernější technologie.

Reklama

Nad legendární hrou Doom probděli nadšení příznivci akčních stříleček bezpočet nocí. V roce 2005 pak došlo i na její filmové zpracování. Ambiciózní akční snímek, který měl docela slušné herecké obsazení v čele s Dwaynem Johnsonem, ale nedopadl zcela podle představ hráčů.

Výsledkem bylo takřka slizoidní, nenápadité a ubohé sci-fi, které do konce dokoukali snad jen nejvěrnější příznivci. U kritiků snímek zcela propadl, v recenzích pak sklízel jedno negativní hodnocení za druhým.

Nepřehlédněte:

Neuvěřitelné, legendární hra Doom portována na kapesní kalkulačku [video]

Reputaci zaběhlé značce tak bude zachraňovat pokračování. Film nabídne zcela nový příběh, jiné herce a navíc, údajně bude natočený v dnes tak populárním 3D.

Práce jsou na samém začátku, přičemž studio teprve hledá scénáristu, který bude mít za úkol film napsat tak, aby v něm 3D bylo co nejvíce na očích. Universal tentokrát nebude šetřit a do pokračování investuje více peněz. Pravděpodobně se dočkáme velmi zdařilého vizuálního zpracování. Doufejme jen, že se nezapomene na obsah a nás nebude čekat další fádní záležitost.

Chystá se další filmový Doom, údajně bude ve 3D
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama