chystany-rozhovor-se-spolecnosti-kingston-a-test-ssd-v-raidu
Novinka Chystaný rozhovor se společností Kingston a test SSD v RAIDu

Chystaný rozhovor se společností Kingston a test SSD v RAIDu

Jan Černý

Jan Černý

22. 1. 2011 10:00 10

Díky PCTuningu máte možnost se zeptat expertů z londýnské pobočky Kingstonu. Dále pracujeme na testu konfigurací SSD v RAIDu.

Reklama

Vývoj SSD disků jde mílovými kroky nezadržitelně kupředu. Každý měsíc však přibývají nové a nové otázky. Víte například, jak se máte o svůj nově koupený disk správně starat? V čem jsou disky Kingstonu lepší než ty od konkurence? Můžu dát SSD do počítače Apple? Chystají se další slevy? Jakým způsobem se liší počet zápisů a přepisů u jednotlivých modelů s eMLC, MLC a SLC. Máme věřit povídačkám staré Blažkové, že Kingston chystá SSD řadiči SandForce SF-2xxx? Své otázky směřujte prosím do diskuse pod aktualitou. V pondělí ráno vybereme nejlepší dotazy a pošleme do londýnské pobočky Kingstonu.

Chystaný rozhovor se společností Kingston a test SSD v RAIDu
i Zdroj: PCTuning.cz

Pro čtenáře, kteří požadují výkon bez kompromisů chystáme srovnávací test SSD disků v RAID zapojení. Pokud pozorně čtete naše recenze disků, víte, že disponujeme hardwarovými RAID řadiči Adaptec a LSI. A právě Kingston nám zapůjčil čtveřici 128GB disků z nové řady SSDNow V+100. V tuto chvíli mám otestované konfigurace RAID 0, 5, 5 EE a škálování při změně velikosti stripu v rozmezí 64 kB až 1 MB. Co ještě mám zkusit? Zvědavce jistě potěší, že jsem metodiku rozšířil o IOmeter.

Chystaný rozhovor se společností Kingston a test SSD v RAIDu
i Zdroj: PCTuning.cz

A nakonec malá ochutnávka z dalšího kola testu SSD. V něm se utkala nová řada disků Kingston SSDNow V+100 a V100 s nejlepšími SSD současnosti. V souboji nechybí Crucial RealSSD C300, Patriot Inferno ani OCZ Vertex 2. Dozvíte se tak, který disk má je nejvýkonnější, který má největší životnost a majitele netbooků a notebooků potěší kategorie nejzelenější disk neboli SSD s nejnižší spotřebou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama