colorful-oznamilo-vydani-graficke-karty-igame-780-3gd5
Novinka Colorful oznámilo vydání grafické karty iGame 780-3GD5

Colorful oznámilo vydání grafické karty iGame 780-3GD5

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

23. 11. 2013 08:00

Už tomu je poměrně dlouho, co společnost Colorful představila GPU iGame Kudan 780, vycházející z GeForce GTX 780 od NVIDIA. Nyní výrobce přichází s dalším modelem založeným na této high-end grafice.

Reklama

IGame rodina grafických karet totiž nyní získá nový přírůstek v podobě grafické karty iGame 780-3GD5 s vylepšeným chladičem. Karta by měla nabídnout až o 17% lepší herní výkon než referenční model GTX 780. IGame 780 je továrně taktovaná na frekvenci 1006 MHz, boostovací frekvence potom dosahuje až 1,1 GHz. Co se pamětí týče, karta je vybavena 3 GB GDDR5 pamětí s frekvencí 6008 MHz, využívajících 384-bitové rozhraní.

Colorful oznámilo vydání grafické karty iGame 780-3GD5
i Zdroj: PCTuning.cz

Teď něco k chlazení nového herního železa, o to se postará trojice 9 cm "super cooling" ventilátorů. Chladič se může pochlubit také zajímavým aerodynamickým designem. O odvod tepla z GPU, VRM a pamětí do chladiče se postará celkem šest heatpipe trubic. K napájení je využit 12+2 fázový systém napájení s vysoce kvalitními i.P.P cívkami a "solid state" kondenzátory. Díky využití těchto komponent se nemusíte o kartu obávat ani při vysokém přetaktování. Přívod elektřiny zajistí dvojice 8 pinových napájecích konektorů. PCB je ze spodní strany vyztuženo 2 mm silným ocelovým plechem, aby bylo zabráněno jeho možnému ohnutí.

Colorful oznámilo vydání grafické karty iGame 780-3GD5
i Zdroj: PCTuning.cz

Konektivita zahrnuje dual DVI-D, HDMI a DisplayPort rozhraní. O ceně se zatím výrobce nezmiňuje.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama