Cooler Master představuje praktický vertikální držák pro GPU a dvě nové PC skříně
i Zdroj: Cooler Master
Novinka Cooler Master představuje praktický vertikální držák pro GPU a dvě nové PC skříně

Cooler Master představuje praktický vertikální držák pro GPU a dvě nové PC skříně

David Jiránek

David Jiránek

9. 9. 2022 14:40

Společnost Cooler Master ukázala nový vertikální držák na grafické karty. Instalace GPU bude značně jednodušší díky systému uchycení, který je modulární a nevyžaduje šroubovák.

Reklama

Instalace grafické karty do vertikální polohy není ve stísněných prostorách počítačové skříně jednoduchá. Toho si evidentně všiml Cooler Master a přichází tak s Vertical GPU Holder Kit V3. Třetí generace držáku nevyžaduje pro samotnou instalaci grafické karty žádné nástroje a umožní snadný posun grafiky ve dvou osách.

Podle výrobce je držák kompatibilní s ATX a mATX skříněmi a různými velikostmi grafik. Docházet by nemělo ani ke kolizi s RAM moduly. Bez nástrojů lze upravovat posun grafiky směrem k a od základní desky o 65 mm. Zároveň lze držák posouvat o 30 mm ve směru k zadnímu panelu. Flexibilita držáku je tedy na vysoké úrovni.

Konstrukce je vyrobena z SGCC oceli zaručující vyšší pevnost. Součástí balení je PCIe 4.0 Riser. Do držáku se vejdou až tříslotové grafiky. Cena byla stanovena na 69,99 euro.

Zároveň Cooler Master představuje skříně MasterBox 520 a 520 Mesh. Rozdílem mezi skříněmi je přední panel, který je v první variantě skleněný, ve druhé pak kovový s perforací pro lepší proudění vzduchu. Uvnitř skříní jsou předem nainstalované tři ventilátory CF120 ARGB s barevným podsvícením. Oba modely budou k dispozici v černé a bílé variantě.

MasterBox 520 bude k dispozici za 127 euro, za MasterBox 520 Mesh zaplatíte 121 euro. Produkty Cooler Master můžete zakoupit u našeho partnera CZC.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama