cooler-master-prichazi-s-mechanickou-klavesnici-cm-storm-quickfire-xt
Novinka Cooler Master přichází s mechanickou klávesnicí CM Storm Quickfire XT

Cooler Master přichází s mechanickou klávesnicí CM Storm Quickfire XT

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

3. 7. 2013 14:00 7

Společnost Cooler Master, výrobce počítačových skříní, PSU, chladičů a herních periferií, oznámila vydání klávesnice Quickfire XT.

Reklama

Tato klávesnice disponuje 104 klávesami, se stejnými vlastnostmi jako u poměrně populární Quickfire Rapid. Klávesnice má stejně jako její menší předchůdce velmi pevnou konstrukci a nabídne mechanické spínače kláves ve variantách tvrdosti Blue, Brown, Green a Red. Jednotlivé varianty se budou prodávat v závislosti na regionu, stejně jako tomu bylo u předchozích mechanických klávesnic od CM Storm.

Cooler Master přichází s mechanickou klávesnicí CM Storm Quickfire XT
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Design klávesnice je založen především na rovných liniích. Klávesy obsahují laserem značené popisky a na matném povrchu. Ke klávesnici by měly být dodávány i některé vyměnitelné klávesy a kleštičky na odstranění kláves. Klávesnice také disponuje oddělitelným USB kabelem, který je opleten bužírkou. Klávesnice lze díky tomu a poměrně štíhlému tělu snadno přepravovat.

Cooler Master přichází s mechanickou klávesnicí CM Storm Quickfire XT
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Doba odezvy klávesnice je 1 ms, při zapojení v režimu USB. Pomocí stisku určené klávesy, lze zapnout herní mód, který odstraňuje možnost minimalizovat náhodně hru. Na klávesnici jsou k dispozici také multimediální klávesy, které umožňují snadné ovládání vašeho hudebního či video přehrávače. Díky N Key Rollower (NKRO) je zajištěna, v režimu PS/2, možnost stisku mnoha kláves současně.

 CM Storm Quickfire XT

Quickfire XT by měla být k dispozici již nyní v červenci a to ve zmiňovaných verzích spínačů Cherry MX. Cena a dostupnost se, podle informací od výrobce, může lišit v závislosti na regionu. 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama