creative-webcam-ultra-a-jak-ji-v-praxi-vyuzit
Hardware Článek Creative WebCam! Ultra a jak ji v praxi využít

Creative WebCam! Ultra a jak ji v praxi využít

Michal Učeň

Michal Učeň

22. 1. 2006 01:00 9

Seznam kapitol

1. Creative WebCam Live! Ultra 2. Moderní design doplňuje i funkčnost - kamerku můžete použít díky nastavitelnému podstavci jak u stolního PC, tak u notebooku nebo jen tak položit na stůl

Webkamery se stávají stále častěji používaným prostředkem v on-line komunikaci a přitom spousta uživatelů bojuje s problémy s nastavením a také neví, jakým způsobem ještě kameru může využít. Co takhle nasnímat celodenní pohyb v místnosti do jednoho filmu? Nebo dáte přednost monitorování pohybu v místnosti s aktivovaným alarmem, případně přenosu dění na webovou stránku?

Reklama
Creative WebCam! Ultra a jak ji v praxi využít
i Zdroj: PCTuning.cz

K našemu účelu posloužila webkamerka od firmy Creative s názvem WebCam Live! Ultra, její tržní cena se pohybuje těsně nad hranicí 2000 Kč s DPH. Jedná se o běžnou webkameru, kterou můžete v některých návodech nahradit jakoukoli jinou, ale u určitých věcí je potřeba použít software, který Creative ke svým kamerám přidává. Creative do balení navíc přidává celkem headset, který využijete u on-line komunikace. Běžné kamery, které splní svoji funkci stojí do 1000 Kč s DPH, trpí ale horšími vlastnostmi snímání. Přesto není nutné, aby jste si kupovali až tak drahou kameru, která byla v testu použita.

První
Poslední
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama