crysis-2-dostane-brzy-slibovany-dx11-patch-tesi-se-vubec-nekdo
Novinka Crysis 2 dostane brzy slibovaný DX11 patch. Těší se vůbec někdo?

Crysis 2 dostane brzy slibovaný DX11 patch. Těší se vůbec někdo?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 6. 2011 17:15 33

Pokračování bylo nemastné, neslané a tak není divu, že většině uživatelů už dávno leží v šuplíku. A je velkou otázkou, zda jim záplata, která přijde s křížkem po funusu, bude stát za to, aby ho z něj vyndali a znovu nainstalovali.

Reklama

Na záplatu, které měla ve hře Crysis 2 zpřístupnit podporu DirectX 11, už jakoby se pomalu zapomnělo. Většina hráčů má hru dávno dohranou, po internetu ji hraje jen několik nejvěrnějších.

Přesto všechno ale Crytek dodrží své slovo  (co jiného mu také zbývá) a slibovanou záplatu skutečně zpřístupní. Dokládá to obrázek s názvem DirectX 11 Ultra Upgrade, který se včera nakrátko objevil na webu.

A přestože ho Crytek zanedlouho stáhl, všímaví fanoušci nic nepodcenili a vše potřebné zdokumentovali. Podle všeho hra už zanedlouho dostane podporu DirectX 11 a k tomu návdavkem i balíček s texturami ve vysokém rozlišení a podporu teselace.

Majitelé DX11 grafických akcelerátorů se mohou těšit na efekty jako Parallax Occlusion Mapping a vylepšené stíny, simulaci vody, lepší částicové efekty a změn doznají i možnosti hloubky ostrosti nebo motion bluru.

Crysis 2 dostane patch s DirectX 11 za dva až tři měsíce

Abyste si hru užili opravdu na plno, je prý zapotřebí 64bitová edice operačního systému Windows a výkonná grafická karta s minimálně 1 GB paměti.

Patch se ke stažení objeví během několika následujících dní.

Crysis 2 dostane brzy slibovaný DX11 patch. Těší se vůbec někdo?
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: PCGamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama