crytek-i-po-uniku-crysis-2-stale-veri-v-pc-platformu
Novinka Crytek i po úniku Crysis 2 stále věří v PC platformu

Crytek i po úniku Crysis 2 stále věří v PC platformu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 2. 2011 16:00 29

Mnozí čekali, že se herní studio naštvě, bouchne do stolu a oznámí, že jim už došla trpělivost. Místo toho ale ujišťuje, že PC platforma je i nadále prioritou.

Reklama

Crytek společně se svými fanoušky prožívá v posledních dnech silné déjà vu. Pirátům neboli temným silám se znovu něco povedlo. V pátek začala na internetu kolovat raná betaverze připravovaného Crysis 2 – očekávané akční hry, která má vyjít až 22. března.

Herní studio přitom paradoxně patří k hrstce firem, která na PC platformu nedá dopustit, častokrát ji nazývá jako domovskou, jako platformu, která má i dnes budoucnost. Mnozí tak celkem logicky očekávali, že Crytek své rozhodnutí přehodnotí a na PC scénu zkrátka zanevře. Důvodů už by měl více než jeden.

S velkým napětím tak bylo očekáváno oficiální vyjádření šéfa Cryteku Cevata Yerliho, jež hraní na počítači miluje a tuto platformu neváhá podpořit všude, kde je to potřeba. Crytek má bezpochyby velké srdce.

„I přes tuto nešťastnou událost vás chceme ujistit, že PC je pro nás i nadále velice důležitou platformou a tak tomu zůstane v Cryteku i do budoucna,“ uvedl Cevat Yerli a dodal: „Doufám, že si Crysis 2 užijete, upřímně si myslím, že to je naše zatím nejlepší PC hra.“ Současně s tím poznamenal, že studio vnímá podporu hráčské komunity a naznačil, že multiplayerová beta bude uvolněna již brzy.

Pokud byste Crytek rádi podpořili, můžete tak učinit třeba tím, že si druhý díl Crysis zakoupíte. Crysis 2 vyjde 25. března na PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Nepřehlédněte:

Crytek má (opět) průšvih – někdo vynesl Crysis 2 před vydáním

 

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama