crytek-oznamil-novou-moba-hru-bude-se-jmenovat-arena-of-fate
Novinka Crytek oznámil novou MOBA hru, bude se jmenovat Arena of Fate

Crytek oznámil novou MOBA hru, bude se jmenovat Arena of Fate

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

27. 5. 2014 14:30 7

Crytek by si rád přihřál polívčičku nad úspěchem MOBA her a tak promptně přišel se svou troškou do mlýna. Jeho nová hra se bude jmenovat Arena of Fate a ve své tiskové zprávě ji Crytek namísto MOBA hry popisuje jako akční free-to-play strategii, v níž se budou utkávat týmy sestavené z pěti hráčů.

Reklama

Pokud jste zapomněli, tak MOBA je zkratkou pro "multiplayer online battle arena" , přeloženo do češtiny jako online multiplayerová bojová aréna a Crytek dal slovo "Arena" přímo do názvu své hry. I když tedy tvůrci přímo nepřiznali, že fušují do MOBA žánru, tuto skutečnost si můžeme odvodit sami. Ostatně koresponduje s ní i vzhled, velikost týmů nebo výběr postavy, které jsou vlastní králům žánru MOBA, velikánům League of Legends a Dota 2.

Většina postav Arena of Fate našla svou předlohu v pohádkách a bajkách, některé z nich by však našly předlohu i ve skutečných reáliích. Nejvíce nás zaujala postava Robina Hooda, Nikola Tesly, Červené Karkulky nebo Johanky z Arku. 

Ve svém oznámení Crytek dále uvedl, že beta verze hry, do níž se můžete zaregistrovat na oficiálních stránkách, by měla být spuštěna ještě v průběhu tohoto léta. Ukázka hry však bude dostupná už na E3, takže na první náznaky, jak se Cryteku jejich MOBA hra povedla, nebudeme muset čekat zase tak dlouho.

Zdroj: PCGamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama