cs-go-ma-po-prechodu-na-free-to-play-za-sebou-jeden-z-nejlepsich-mesicu-za-dlouhou-dobu-i-pres-negativni-recenze
Novinka CS:GO má po přechodu na free-to-play za sebou jeden z nejlepších měsíců za dlouhou dobu, i přes negativní recenze

CS:GO má po přechodu na free-to-play za sebou jeden z nejlepších měsíců za dlouhou dobu, i přes negativní recenze

Martina Lipertová

Martina Lipertová

6. 1. 2019 09:00 2

Akční hra Counter-Strike: Global Offensive se po zavedení bezplatného přístupu a představení nového battle royale modu na konci roku dočkala významného zvýšení zájmu.

Reklama
CS:GO má po přechodu na free-to-play za sebou jeden z nejlepších měsíců za dlouhou dobu, i přes negativní recenze
i Zdroj: PCTuning.cz

Jeden z vývojářů na Twitteru uvedl, že v prosinci CS:GO mělo 20 535 709 unikátních hráčů, což je v porovnání s předchozím měsícem více než dvojnásobek.

Zajímavý je také průměrný a maximálná počet současně hrajících lidí. Zatímco v listopadu byl průměr pouze 310 085 a maximum 546 031, v prosinci byl průměr 395 509 a maximum 746 548. To sice nedosahuje na dosavadní rekord 850 tisíc současně hrajících lidí, ale významně se mu přibližuje. Navíc v porovnání s průměrem ve zbytku roku (300 tisíc) se jedná o znatelné zvýšení.

CS:GO po přechodu na free-to-play obdrželo velký počet negativních recenzí. Mnoho hráčů tak vyjadřovalo svoji frustraci z toho, že utratilo peníze za hru, která je nyní zdarma. V tu samou dobu si však CS:GO odneslo také velký počet pozitivních ohlasů.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama