dalsi-combo-motherboard-pro-amd
Novinka Další "combo" motherboard pro AMD

Další "combo" motherboard pro AMD

Michal Kleman

Michal Kleman

10. 3. 2009 00:00 3

Společnost MSI předvedla na CeBITu základní desku pro procesory AM2, AM2+ a AM3, která zvládne jak DDR2, tak DDR3 paměťové moduly. Není však jedinou.

Reklama

Jednoduchý přechod mezi procesory, ale i typy paměťových modulů vám umožní kromě MSI i společnost Jetway. Jetway HA09 Combo je pouze minimálně odlišná proti MSI 790GX-8D. Obě desky jsou založeny na čipsetu AMD 790GX, model MSI má celkem 8 paměťových slotů, zatímco deska společnosti Jetway má pouze šest, čtyři z toho jsou určeny pro DDR3 moduly, zbylý pár je pak pro DDR2. Na druhou stranu oproti konkurenci u desky Jetway HA09 Combo přibyl jeden PCI slot a jsou tedy celkem 2.

Další "combo" motherboard pro AMD
i Zdroj: PCTuning.cz

Deska Jetway má7 SATA 3.0Gbps portů, díky headerům můžete vyvést celkem 8x USB. Na desce Jetway pak také najdete LED displej s hlášením kódu chyby. Zadní panel poskytne dva PS/2 porty, HDMI, DVI, D-sub, eSATA, čtyři USB 2.0 porty, Ethernet and 7.1 kanálový zvuk. Ačkoliv jsou konektory pěkně při kraji desky, je škoda, že SATA sloty nejsou ohnuty po vzoru druhé zmíněné desky. Takovýto "luxus" se stává spíše standardem v poslední době a přitom jde o nenáročnou a užitečnou "vychytávku."

Podle Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama