dalsi-mac-klavesnice-od-logitechu
Apple Novinka Další Mac klávesnice od Logitechu

Další Mac klávesnice od Logitechu

Michal Mitrega

Michal Mitrega

11. 11. 2008 00:00 10

Logitech představuje další verzi luxusní klávesnice diNovo. Tentokrát se všemi klávesami (včetně numerického bloku) speciálně určenou pro počítače od společnosti Apple.

Reklama

Logitech diNovo Keyboard Mac Edition je nová bezdrátová klávesnice s neuvěřitelnou výdrží 3 roky provozu. Těžko říct jak výdrž Logitech měřil, ale i kdyby ve skutečnosti vydržela jen jeden rok, pořád je to velmi dobrá hodnota. Klávesnice má samozřejmě PerfectStroke systém stisku kláves. Ten nabízí delší cestu kláves (3,2mm) pro eliminaci RSI syndromu a mechanizmus, který se stará o rovnoměrný stisk, i když stisknete klávesu na kraji.

Další Mac klávesnice od Logitechu
i Zdroj: PCTuning.cz

diNovo Keyboard Mac Edition je vyrobena z odolného plastu s vysokou lesklostí. Klávesnice je vysoká pouhých 22,1mm a má vbudovanou hliníkovou opěrku. Měkčí opěrka a la MS Natural Ergonomic 4000 by nebyla k zahození, ale co naplat - za design se někdy platí.

Klávesnice má 19 programovatelných kláves pro rychlý přístup k funkcím Apple aplikací jako je Safari, iTunes, Expose, iChat a další. Samozřejmostí jsou multimediální klávesy na ovládání audia a videa. Logitech diNovo Keyboard Mac Edition se bude prodávat za cenu 100 dolarů.

Zdroj: Logitech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama