Další remaster na obzoru – Rise of the Triad: Ludicrous Edition
i Zdroj: Nightdive Studios
Novinka Další remaster na obzoru – Rise of the Triad: Ludicrous Edition

Další remaster na obzoru – Rise of the Triad: Ludicrous Edition

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

20. 9. 2022 20:20 1

Retro žije, retro frčí! Další vykopávka z devadesátek se dočká své modernizované edice. Ačkoli, není to tak docela pravda.

Reklama

Není to pravda, protože už máme remake z roku 2013. Ovšem při té vší snaze zachovat ducha ROTT jsme byli oloupeni o hru. Pářka byla zmatená, nudná a původní styl hry se sbíráním zářivých bonusů už nemohl nikoho uspokojit. 

To pravé kouzlo pixelů a fantastických dvou pistolí (tenkrát naprosto ohromující) se nepovedlo zopakovat. Ale Nightdive Studios ve spolupráci s vývojáři New Blood se rozhodli, že uspořádá další oslavu retra a s pomocí KEX enginu předělají i prastarý ROTT. Však taky mají zkušeností habakuk, protože máme k naší libosti vymazlené retro pařby jako Blood, Strife, nebo geniální System Shock.

V remasteru budou obsaženy původní epizody včetně datadisků a nový restaurovaný obsah ze „ztracené bety“, to celé ještě podpořené zbrusu novou epizodou. Doufejme, že se hlavně design úrovní dočká aspoň nějakého povznesení, neboť wolfensteinovský engine, ač všelijak naboostovaný, nezvládal tenkrát víc než pravé úhly a placaté úrovně. Minimálně nová episoda by s pomocí KEX enginu mohla vypadat úplně jinak, než staré prefabrikované sloupové bludiště. Znáte ROTT, ne? To doufám.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama