Dell představil zajímavý notebook XPS 13 Plus
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Dell představil zajímavý notebook XPS 13 Plus

Dell představil zajímavý notebook XPS 13 Plus

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 1. 2022 10:50

Společnost Dell v rámci veletrhu CES 2022 představila notebook XPS 13 Plus, který udělá hodně radosti designem i výbavou.

Reklama

Od základu přepracovaný s vyšším výkonem než kdy předtím, takto Dell nový XPS 13 Plus charakterizuje. Po otevření víka na vás vykoukne 13,3palcový Infinity Edge displej s Full HD+ rozlišením, který je na každodenní aktivity a přenášení velký tak akorát. Uvnitř najdeme procesory Intel Core 12. generace a chlazení s ventilátory, které mají poskytovat parádní proudění vzduchu bez navýšení hluku nebo teploty. 

Dva reproduktory s širokým dynamickým rozsahem směřují nahoru a jsou ukryty pod klávesnicí, zatímco dva reproduktory směřující dolů jsou na základně. Dále tu je funkce Express Charge 2.0, která notebook nabije na přibližně 80 % za méně než hodinu. A chybět nesmí ani 32 GB RAM a rychlé 2TB úložiště v maximální konfiguraci. Veškerý hardware se vešel do těla o hmotnosti 1,23 kilogramu.

XPS 13 Plus bude k dispozici ve světlé (Platinum) a tmavé (Graphite) barvě v průběhu letošního jara za cenu přibližně 26 tisíc korun bez DPH.

Dell představil zajímavý notebook XPS 13 Plus
i Zdroj: PCTuning.cz
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama