dell-se-vrhne-na-smartphony
Novinka Dell se vrhne na smartphony

Dell se vrhne na smartphony

Michal Kleman

Michal Kleman

16. 7. 2009 00:00 2

Světy mobilních komunikátorů a klasických osobních počítačů se přibližují a hranice mezi jednotlivými zařízeními se díky podobným schopnostem stále více stírají. Průvodním jevem tohoto je, že mnozí výrobci přestupují z jedné kategorie do druhé a společnost Dell bude jednou z dalších. 

Reklama

Společnost Dell oficiálně potvrdila, že "chytrý telefon" opravdu figuruje v jejích plánech pro nedalekou budoucnost. Tato společnost plánuje vytvořit kompletně novou řadu lehce přenosných zařízení, do které bude mimo jiné zapadat zmiňovaný smartphone. Úplná řada produktů má čítat několik různých zařízení s úhlopříčkou obrazovky o velikosti od 3" do 12." Ronal Garriques, ředitel zákaznického oddělení, prohlásil, že Dell bude spolupracovat se třemi až čtyřmi největšími mobilními operátory, aby mohl zajistit přesně to, co si zákazíci přejí.

Dell se vrhne na smartphony
i Zdroj: PCTuning.cz

Podle posledních neoficiálních informací se společnost Dell zabývá vývojem smartphonů již přes rok a toto zařízení mají mít na starosti inženýři z Chicagské pobočky. Doposud není jisté, na jakém operačním systému budou zařízení této společnosti fungovat, u smartphonu se spekuluje o systému Google Android, otázkou je, jestli i ostatní produkty z nové řady Dellu budou užívat operační systém (popřípadně systémy) od společnosti Google.

Podle Tech Connect Magazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama