dirt-3-pohled-z-kokpitu-rovnou-v-directx-11
Novinka DiRT 3: Pohled z kokpitu rovnou v DirectX 11

DiRT 3: Pohled z kokpitu rovnou v DirectX 11

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 5. 2011 11:00 9

Obrázky ze hry vypadají fantasticky. Herní studio navíc oznámilo, že DiRT3 nabídne podporu DX11 už ve své základní verzi.

Reklama

Možná si vzpomínáte na situaci z roku 2009. Zatímco majitelé konzolí měli závodní hru DiRT 2 už dávno dohranou, počítačoví hráči na svou verzi stále čekali. Zpoždění způsobilo, že herní studio Codemasters na poslední chvíli do hry implementovalo podporu API DirectX 11.

Jak to celé dopadlo víme. Natěšení hráči s novými grafikami museli sice rozdíly hledat lupou, na své si ale nakonec přišli. Aby se situace neopakovala, herní studio přišlo s oznámením, že DiRT 3 nabídne kompatibilitu s DX11 rovnou od začátku.

Na poli počítačových her nicméně panuje v posledních měsících smutná situace. Kvalitních titulů je pomálu, hráči jsou naštvaní, frustrovaní. Radost jim neudělalo ani herní studio Crytek, které po velkém vychloubání se neuvedlo Crysis 2 takové, jak si všichni představovali. Majitelé slabších sestav si hru pochvalují, ale nelze zapomenout, že od prvního dílu již uplynuly čtyři roky a tak by bylo dobré pohnout se konečně kupředu.

Nepřehlédněte:

Máte rádi vůni spálených pneumatik? DiRT 3 přijede 24. května

DiRT 3: Pohled z kokpitu rovnou v DirectX 11
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: PCGH

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama