do-ceskych-obchodu-zamiri-novy-monitor-philips-243b9
Novinka Do českých obchodů zamíří nový monitor Philips 243B9

Do českých obchodů zamíří nový monitor Philips 243B9

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 1. 2020 12:00 3

Společnost MMD uvádí na trh monitor Philips 243B9, který je vybavený 24palcovým displejem a zabudovanou USB-C dokovací stanicí s vysokorychlostním USB 3.2 připojením. V obchodech bude dostupný ještě v průběhu tohoto měsíce.

Reklama

Philips 243B9 byl navržen pro snadné užívání. Nabízí proto vysokorychlostní připojení a flexibilitu USB-C dokovací stanice s nabíjením. Pomocí jediného kabelu tak mohou uživatelé dobíjet své notebooky, sledovat videa nebo přenášet data vysokou rychlostí. Monitor je HDMI-ready, což znamená, že uživatelé si mohou vychutnávat video a zvuk ve vysoké kvalitě pomocí jediného kabelu z různých AV zdrojů, například DVD přehrávačů, video kamer nebo PC.

Monitor je vybaven 24palcovým Full HD IPS panelem (1 920 × 1 080 bodů) s pozorovacími úhly 178 stupňů v obou směrech a dobrým barevným podáním. Ergonomický stojan SmartErgo Base zaručuje uživatelský komfort, zatímco snížení ekologické zátěže je dosaženo díky energii šetřící technologii PowerSensor a 100% recyklovatelnému balení. A díky technologii LowBlue Mode nezatěžuje monitor oči ani v průběhu dlouhých pracovních dní.

Philips 243B9 bude na trhu dostupný v průběhu ledna za doporučenou cenu 5 609 Kč.

Do českých obchodů zamíří nový monitor Philips 243B9
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama