Do World of Warships připlouvají nové německé lodě
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Do World of Warships připlouvají nové německé lodě

Do World of Warships připlouvají nové německé lodě

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 10. 2021 12:41

Wargaming spouští novou výbušnou aktualizaci World of Warships plnou nových funkcí. Zahrnuje časově omezené tematické akce pro halloweenskou sezónu a také příjezd flotily nových německých bitevních lodí.

Reklama

V rámci akce „Německé bitevní lodě: Část první se v předčasném přístupu objevují německé bitevní lodě úrovně III-IX, od BB Von der Tann sloužícího během první světové války až po Prinz Rupprecht IX. úrovně. Spotřební materiál, vyzbrojený přesnými děly na hlavní baterii a řadou sekundárních dělových baterií na dlouhou vzdálenost, zahrnuje hydroakustické vyhledávání a tým pro rychlé řízení poškození s omezeným počtem nabití. Od VII. úrovně budou lodě vybaveny také torpédomety.

Úrovně III-IX těchto silných plavidel budou k dispozici v rámci balíčků výměnou za německé žetony, nový dočasný zdroj získaný účastí na akci Osobní výzvy nebo získatelný ze zbrojnice. Vylepšen byl přístav Hamburk.

Halloweenský even

V aktualizaci se od 21. října objevují Twilight Hunt, strašidelný halloweenský event stavící 16 hráčů proti sobě i proti Twilight Fleet ovládané AI na mapě Polygon. Cílem je získat co nejvíce bitevních bodů zničením nepřátelské armády v čele s lodí Rasputin. Od začátku až do konce aktualizace budou ve hře i staré oblíbené operace Saving Transylvania a Sunray in Darkness.

A spousta dalších novinek…

V osobních výzvách musí hráči vyplnit požadavky na misi v každé tabulce osobních záznamů, aby postoupili do další části a získali ty šťavnaté odměny – uhlí a německé žetony, které lze použít k získání nových německých bitevních lodí plus řady kamufláží a vlajek. Ponorky budou také dostupné k pronájmu v náhodných bitvách, aby se tato třída otestovala v živém prostředí s novými změnami rovnováhy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama