doom-a-doom-ii-si-nyni-muzete-zahrat-na-ios-i-androidu
Novinka Doom a Doom II si nyní můžete zahrát na iOS i Androidu

Doom a Doom II si nyní můžete zahrát na iOS i Androidu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 7. 2019 16:00 2

Legendární Doom slaví čtvrtstoletí od svého uvedení, a protože někteří stále vzpomínají na večery strávené u tohoto titulu, studio Bethesda přispěchalo s portem pro Android a iOS. Ke stažení je první a druhý díl hororové série. Nechybí původní úrovně ani ty bonusové.

Reklama

Stejně jako na počítačích, kde si Doom vydobyl kultovní postavení i na mobilech nabízí notnou nálož akce doprovázenou množstvím krve. K invazi démonů z jiné dimenze dojde na Marsu a záchrana celé planety je jen ve vašich rukou.

K dispozici máte množství střelných zbraní a pochopitelně i pro hru neodmyslitelnou motorovou pilu, která dobře poslouží při soubojích zblízka. Stejné popularity jako jednička se u skalních pařanů těšil i druhý díl Doomu. Příběh následovníka navazuje na předchozí hru, tentokrát ovšem budete zplozence pekla likvidovat rovnou na planetě Zemi.

Oba dva díly Doomu najdete ke stažení v obchodech Google Play a App Store. Každý vás přijde na 139 korun, což není úplně málo. Ale co, je to legenda, je to Doom. Tak proč ne!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama