Dražší než DualSense Edge, Razer má přizpůsobitelný ovladač pro PlayStation s rozložením páček jako u Xboxu
i Zdroj: Razer
Novinka Dražší než DualSense Edge, Razer má přizpůsobitelný ovladač pro PlayStation s rozložením páček jako u Xboxu

Dražší než DualSense Edge, Razer má přizpůsobitelný ovladač pro PlayStation s rozložením páček jako u Xboxu

David Jiránek

David Jiránek

9. 11. 2022 18:15

Razer se specializuje nejen na příslušenství k počítačům, ale nabízí rovněž i ovladače ke konzolím. Novinka Razer Wolverine V2 Pro cílí tentokrát na vlastníky PlayStation.

Reklama

Nový gamepad Wolverine V2 Pro bude přímým konkurentem nedávno představeného ovladače DualSense Edge od Sony. Produkt od Razeru totiž rovněž slibuje možnost uzpůsobit si jednotlivé prvky a na zadní straně nalezneme několik tlačítek navíc. S tím se ovšem pojí i vysoká cena.

Vylepšený ovladač DualSense Edge dorazí v lednu, Sony zveřejnilo i cenu
i Zdroj: Sony

Vylepšený ovladač DualSense Edge dorazí v lednu, Sony zveřejnilo i cenu

Playstation ovladač pro náročné dorazí na začátku příštího roku. Sony zveřejnilo podrobnosti o vydání DualSense Edge včetně…

18. 10. 2022 17:00

Ovladač konkrétně nabídne čtveřici tactile tlačítek se znaky geometrických tvarů typických pro PlayStation. Páčky mají výměnné hlavičky s konkávním a konvexním tvarem a dvojicí velikostí. U zadních triggerů lze upravit délku stisku. Razer dává za příklad kratší stisk u stříleček a hlubší u závodních her. D-pad je pak osmisměrný.

Na spodní straně nalezneme čtyři triggery navíc a dvě další tlačítka. Všechna lze přizpůsobit. Ovladači samozřejmě nechybí RGB podsvícení ani dotykový panel. Zajímavostí je rozložení páček známé z Xboxu. Váha ovladače je 279 gramů a výdrž se pohybuje od 10 do 28 hodin podle podsvícení. Na těle ovladače najdeme 3,5mm jack pro připojení sluchátek. Nabíjení probíhá pomocí USB-C.

V případě připojení k PC nechybí podpora pro Razer Chroma RGB. Na telefonu je pak dostupná aplikace pro mapování tlačítek a další přizpůsobení. Kompatibilita je zaručena s konzolí PlayStation 5 a Windows. O připojení se stará protokol Razer HyperSpeed postavený na 2,4GHz síti.

Cena byla stanovena na 299 euro, tedy vysokých 7 200 korun. Pro srovnání DualSense Edge bude stát 240 euro, tedy okolo 5 900 korun. Razer tedy nabízí značně dražší alternativu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama