duke-nukem-forever-koule-z-ocele-a-nove-video-z-hrani
Novinka Duke Nukem Forever: Koule z ocele a nové video z hraní

Duke Nukem Forever: Koule z ocele a nové video z hraní

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 2. 2011 11:05 19

Speciální edice slibuje pořádně našlapaný obsah. Striptérky i celý svět Duke zachrání už v květnu.

Reklama

Čůrání do pisoáru, jízda v buginách, spoře oděné holky, kopání do rozkroků, kouření doutníku a další chlapácké věci a souboje s mimozemšťany. Takový bude (doufejme) Duke Nukem Forever. Před lidumilem Dukem se strachy klepe i ten největší z nich. Aby ne, blonďatý hrdina se jen tak před ničím nezastaví.

Už to ale vypadalo, že se ho nikdy nedočkáme. Naštěstí díky Gearboxu to tak není. Neustále odkládaná hra má dokonce již oficiální termín vydání. V Evropě bude dostupná 6. května (3. května v USA; pozn.red.) a vyjde na PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Pravda, po všech těch letech se nemusíme dočkat takové kvality, jakou autoři slibují, ale koho z fanoušků to zajímá…

Současně s uvedením nového videa se na internetu také objevil obrázek ze speciální sběratelské edice s názvem Balls of Steel Edition (Koule z ocele). V rozměrné krabici naleznete Dukeovu bustu s nápisem Carpe Nukem, stostránkovou knihu The History, Legacy & Legend: Duke Nukem Forever Art from the Vault, komiks, pohlednice, samolepku, dva pokerové žetony, hrací kostky a skládací papírové letadlo a certifikát pravosti. A také pochopitelně hru. Cena? Na GameStopu a Amazonu přesně 99,99 dolarů. Hail to the king baby!

Nepřehlédněte:

pro zvětšení klikněte

Zdroj: Kotaku

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama