Dvě nové myši Genesis Krypton jsou lehké a levné
i Zdroj: PCTuning.cz
Herní příslušenství Novinka Dvě nové myši Genesis Krypton jsou lehké a levné

Dvě nové myši Genesis Krypton jsou lehké a levné

David Jiránek

David Jiránek

3. 8. 2021 16:45

Výrobce příslušenství Genesis přichází na trh se dvěma modely myší, které uspokojí nenáročné uživatele. Jejich váha se zastavila pod 80 gramy ačkoliv, jim nechybí RGB podsvícení a programovatelná tlačítka.

Reklama

Levných myší na trhu není nikdy dost. Alespoň si to myslí výrobce Genesis, který rozšiřuje svoje portfolio o dvě novinky. Jde o myši Krypton 200 a Krypton 220.

Model Krypton 200 staví na optickém snímači s hodnotami DPI 500 až 6 400. Nabídne 1,8 metru dlouhý kabel, RGB podsvícení, tiché spínače a šest programovatelných tlačítek. Doplňující software podporuje tvorbu maker, přemapování tlačítek a úpravu podsvícení. Myš disponuje zabudovanou pamětí, tudíž vámi upravené nastavení se uplatní i při zapojení do jiného počítače. Váha se zastavila na příjemných 77 gramech.

Druhou novinkou je Krypton 220. Jak již lze z označení tušit, jedná se o model umístěný lehce výše v nabídce od Genesis. Většina specifikací se shoduje s modelem Krypton 200. Například snímač, počet tlačítek, kabel a téměř i váha. Krypton 220 je o jeden gram lehčí. U tohoto modelu výrobce udává výdrží spínačů tlačítek okolo 10 milionů kliknutí.

Největším rozdílem je tudíž samotný vzhled a ergonomie. Myši Genesis Krypton se prodávají za cenu od 199 Kč. U nových modelů můžeme očekávat cenu okolo 300 - 450 Kč. Přesné datum uvedení do prodeje nebylo oznámeno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama