Novinka Dynabook představuje profesionální notebooky Tecra A40-G

Dynabook představuje profesionální notebooky Tecra A40-G

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 7. 2021 16:57

Dynabook uvedl na náš trh dva nové modely notebooku Tecra A40-G, který kombinuje odolné provedení, bohatou konektivitu a funkce k zabezpečení vzdálené práce.

Reklama

Základní lokalizovaný model Tecra A40-G-10H je osazen procesorem Intel Core i5 (10210U), který doplňuje 8 GB operační paměti a pro data je k dispozici SSD s kapacitou 256 GB. Jeho doporučená koncová cena je 27 990 Kč včetně DPH. Pro náročnější uživatele je určena konfigurace Tecra A40-G-11J s procesorem Core i7 (10510U), 16 GB RAM a 512GB SSD za 34 290 Kč.

Všechny počítače mají 14palcový Full HD displej s antireflexním provedením, které snižuje namáhání očí a zajišťuje dobrou viditelnost i na přímém slunci a v prostředí s proměnlivým osvětlením. Tělo notebooku odpovídá z pohledu odolnosti vojenským standardům a neméně zajímavá je i hmotnost pouhých 1,47 kilogramu.

Tecra A40-G
i Zdroj: PCTuning.cz
Tecra A40-G

Baterie by s nástroji optimalizujícími vyžití výkonu práci měla zajistit fungování počítače až po dobu 13 hodin a v případě potřeby je k dispozici funkce rychlého nabíjení, která dodá přístroji během 30 minut nabíjení energii na 4 hodiny práce. Připojení k bezdrátové síti umožňuje adaptér Wi-Fi 6 a pro připojení externích periferií je dostupný jeden port USB Type-C, dva USB 3.1, gigabitový LAN port, čtečka microSD karet a HDMI v plné velikosti. Další možnosti otvírá samostatně dodávaná dokovací stanice USB-C. Komfort při večerní práci pak zvyšuje podsvícená klávesnice.

Důsledné zabezpečení firemních dat zajišťuje vlastní systém BIOS Dynabook a modul Trusted Platform Module (TPM) s možností šifrování všech uložených dat. Kromě toho lze pro přihlášení využít víceúrovňovou autentizaci pomocí funkce Windows Hello s možností kombinace čtečky otisků prstů a rozpoznání obličeje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama